Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Підсилювач стільникового зв'язку для дачі

Чому необхідний підсилювач стільникового зв'язку на дачі?
Незалежно від того, чи живете ви за містом постійно або приїжджаєте в свій будинок тільки на вихідні, вас, безумовно, чекають приємний відпочинок, єднання з природою, а, може бути, і галаслива вечірка з близькими друзями.

Але як би далеко нам не хотілося віддалитися від міської суєти, ми, як і раніше, хочемо мати можливість повноцінного спілкування з рідними, повинні залишатися на зв'язку з робочих питань і, звичайно, ми просто зобов'язані забезпечити можливість зв'язку на екстрений випадок. На жаль, правило "чим тихіше місце, тим гірше зв'язок" працює проти любителів заміського життя.


Так чому ж у вашому будинку і на ділянці так жахливо працює мобільний зв'язок?
Відсутність впевненого стільникового сигналу в заміському будинку - це найчастіше набір цілого ряду факторів. Основна причина, як правило, пов'язана з віддаленістю базової станції оператора.

Також істотні проблеми відчувають абоненти, чиї будинки розташовані в лісі або низинних частинах рельєфу. Металевий дах також вносить свій внесок у зниження якості стільникового сигналу. Ну і, звичайно, хороший, якісний будинок, побудований на довгі століття, - це товсті стіни, залізобетонні перекриття та інші міцні елементи, що негативно впливають на якість зв'язку.

Репітер GSM (підсилювач сигналу стільникового зв'язку) - забезпечить якісний зв'язок у вашому заміському будинку, незалежно від місця його знаходження, розміру і конфігурації. Залишайтеся на зв'язку і будьте завжди відкриті і доступні для спілкування.
Принцип роботи системи посилення стільникового зв'язку для заміського будинку
Посилення стільникового зв'язку в заміському будинку.

Як підібрати обладнання для посилення стільникового зв'язку в котеджі?
На вибір устаткування, яке покращує стільниковий зв'язок, впливають розмір будинку, його поверховість, матеріали міжповерхових перекриттів і внутрішніх (міжкімнатних) стін і, звичайно, можливість прокладки кабелю між репітером і антенами.

Основні параметри системи посилення стільникового зв'язку:
Частотний діапазон (GSM 900, GSM 1800, 3G). Слід також зазначити, що в ряді випадків необхідно застосувати мульти-діапазонне обладнання, яке посилює сигнали операторів в декількох стандартах одночасно.

Потужність репитера для посилення стільникового сигналу - підбирається залежно від розміру об'єкта;

Коефіцієнт посилення репитера - впливає на можливість роботи системи зі слабким вхідним сигналом.

Тип зовнішньої антени - підбирається відповідно в обраним репитером по частотному діапазону (GSM антена, мультідіапазонная і т.д.), за критерієм акуратності зовнішнього вигляду, компактності.

Кількість і тип внутрішніх GSM антен для дачі - залежить від планування будинку, матеріалу і товщини внутрішніх (міжкімнатних) стін, можливостей установки, які враховують існуючу обробку приміщень.

Тип кабелю - підбирається виходячи з частотного діапазону системи, довжини кабельних трас, можливостей прокладки.

Всі заміські будинки унікальні по-своєму, і для розрахунку системи потрібно не просто технічно підкований інженер, а фахівець з багатим досвідом розрахунку систем для дачі, здатний знайти і запропонувати відповідний саме у вашому випадку варіант розміщення обладнання і прокладання кабельних трас. Особливо це стосується об'єктів із завершеним етапом обробки приміщень.

Наша компанія довгі роки займається побудовою систем посилення стільникового зв'язку в заміських будинках будь-якого класу. Ми успішно реалізуємо проекти в будинках з ексклюзивною обробкою, пропонуючи приховані варіанти прокладки кабелю і розміщення репитера. Досвід - наше ключова перевага в таких системах, що забезпечують хороший GSM,  або 3G сигнал.

Як підібрати репитер для посилення зв'язку на дачі?
Якщо ви втомилися боротися з поганою мобільним зв'язком, то відмінним вирішення цієї проблеми буде репитер і GSM антена. Самостійно встановити обладнання можливо, але тільки для простих ситуацій. У загальному випадку, розрахувати систему і правильно налаштувати підсилювач стільникового зв'язку може тільки досвідчений інженер.

Доручіть професіоналам підібрати GSM репітер стільникового зв'язку для дачі та розрахунок систем на їх основі нашими фахівцями - це гарантія якісної роботи мобільного зв'язку, акуратності виконання робіт, економії вашого часу і коштів.

Для коректного розрахунку системи і підбору підсилювача стільникового зв'язку необхідний виїзд на об'єкт фахівця з вимірювальним обладнанням, що включає наступні етапи:

Замір радіосигналів операторів стільникового зв'язку в місці розташування об'єкта (як на вулиці, так і всередині приміщень). Виміри проводяться за допомогою спеціального обладнання - аналізатора спектра;

Вибір місця установки і типу приймальні GSM антени з узгодженням у замовника;
Візуальний огляд об'єкта, визначення місць встановлення обладнання і прокладання кабельних трас з урахуванням існуючої обробки приміщень;

Підбір моделі репитера, типу внутрішньої GSM антени та їх кількості.

Після обстеження об'єкта ми надаємо розгорнуте комерційну пропозицію, що відбиває постановку задачі, опис причин наявності проблем з якістю стільникового зв'язку у вашому будинку, пропонований метод вирішення цих проблем, специфікацію на обладнання та роботи.

Читайте статі, де купити підсилювач мобільного зв'язку для дачі 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Репитер KW20A-DCS (Lintratek)