Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Репітер GSM, підсилить зв'язок в кафе, барі, ресторані

В кафе чи ресторані всі умови повинні бути бездоганними, адже тут люди відпочивають, зустрічаються з колегами, друзями або коханими. Однак це і місце проведення ділових зустрічей або бізнес-ланчів. Як відомо сучасні переговори просто немислимі без участі в них мобільного телефону. 


Тут неприпустимо нестійкий зв'язок або пропажа сигналу, також не за яких обставин не можна дозволити, щоб ваш відвідувач пропустив відповідальну зустріч або дзвінок через перебої з телефонним зв'язком.

Незалежно від того, зникає сигнал через розташування закладу на цокольному поверсі або в напівпідвальному приміщенні, а може причиною всього служить навколишня територія, щільно забудована висотними будинками, які перешкоджають вільному польоту сигналу, в будь-якому випадку на допомогу вам прийде Репітер GSM

Буває, що зони слабкого прийому радіосигналу виникають вже після початку роботи кафе чи ресторану, а власник боїться встановити GSM репітер, не бажаючи псувати мальовничий декор кабелями і різними пристроями. Коли вжити відповідних заходів щодо досягнення надійного рівня радіосигналу, зверніться до майстрів, що спеціалізуються на установці такого обладнання.

Такі заходи дозволять обійтися без втрати іміджу. Підкреслимо, що установка репитера професіоналами припускає високоякісний монтаж самого пристрою, а також збереження зовнішнього вигляду приміщення. Внутрішні антени та кабелі монтують в настінні, а також стельові панелі. В окремих випадках всі комунікації ховають за елементами декору.

Внутрішній вигляд вашого приміщення буде таким же стильним, яскравим і унікальним, а клієнти отримають максимальний комфорт при спілкуванні по телефону. У нас ви можете купити репитер GSM, крім того ми пропонуємо весь комплекс робіт з проектування, а також установці необхідного обладнання в кафе і ресторанах.

Крім того ми можемо взяти на себе розробку індивідуального проекту системи ретранслятора, враховуючи конкретні дизайнерські рішення та побажання замовника. Виходячи з характеристик вашого приміщення, а також віддаленості його від базової станції, нами буде рекомендована оптимальна система посилення сигналу, після чого наші співробітники приступлять до її встановлення.

Використовуйте репитер жсм і ваші клієнти, безумовно, оцінять подібну інновацію, отримавши найвищу якість зв'язку, відвідуючи улюблене кафе чи ресторан. У підсумку ви як власник істотно підвищите репутацію закладу.

Джерело: www.kitgsm.com.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Репитер KW20A-DCS (Lintratek)