Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Репітер GSM підсилить зв’язок у підвальному приміщенні

Коли мова заходить про підвальних приміщеннях, відразу ж в уяві малюються розташовані там труби, крани, а також вся інша сантехніка, проте в сучасному світі дуже часто саме на цих просторах розташовують кімнати для роботи та відпочинку, спортзали і сауни.

Практично будь-хто в нашій країні сьогодні не представляє життя без мобільного зв'язку.
Якщо мобільний сигнал відсутній в невідповідний момент, це може спричинити за собою неприємні наслідки. При цьому, зі зв'язком в приміщеннях знаходяться зовні ще можна вважатися, проте в підвалах, сигнал часто відсутня взагалі.


Серед причин часткового або повного відсутності стільникового сигналу на території підвалів можна назвати: підземне розташування, відсутність вікон, бетонні товсті стіни. Вихід із неприємної ситуації - встановіть репітер GSM

Доцільно задуматися про поліпшення якості мобільного зв'язку на стадії будівництва будинку, оскільки це зможе спростити процедуру монтажу обладнання, крім того обслуговування системи стане в цілому набагато простіше.

Що стосується самих підвальних приміщень, тут мобільний зв'язок дуже затребувана для кожної людини, яка з користю розпоряджається цим простором. Необхідно класифікувати відведений підвальне приміщення, щоб визначити потужність необхідного репитера GSM

З цією метою потрібно відповісти на ряд питань:

Яка загальна площа підвального приміщення?
Скільки приміщень необхідно підсилити?
Показники площі максимального і мінімального приміщення?
Переважний оператор зв'язку?
Який характер перекриттів у суміжних приміщень?
Якість сигналу цікавить вас оператора у дворі або на поверхні?
Незалежно від того чи маєте ви намір самостійно підключати, а також набудовувати обладнання, або ця робота буде покладена на фахівців, ви як власник повинні визначити стан приміщень, йдеться про наявність ремонту або його відсутності, оскільки у відремонтованому приміщенні складність монтажу може збільшитися.

Вищеописані пункти потрібно уважно вивчити, а також врахувати під час вибору підсилювача сигналу. Пристрій систем посилення зв'язку не надто складне, найчастіше монтаж можна виконати самостійно, проте є ситуації, коли без кваліфікованого фахівця просто не обійтися.

Щонайменше, проконсультуйтеся з експертом, у якого купуєте підсилювач, так щоб ви заздалегідь знали про всі підводні камені, якщо самі мають намір виробляти монтаж репитера.

Слід пам'ятати, що зовнішня антена ловить сигнал базової станції, передаючи його стільниковому ретранслятору, а він відсилає «посилку» на особливі подільники потужності, звідти сигнал розгалужується, вирушаючи до всіх антен в будівлі, тим самим забезпечується якісне покриття.

Якщо ви бажаєте вкрити підвальне приміщення постійним мобільним сигналом, при цьому ваш підвал є одним великим залом, наприклад, на 200 і більше квадратних метрів, більш ефективним буде застосування не кількох внутрішніх кругових антен, а однією спрямованої, яка зуміє покрити периметр всього приміщення.

Якщо рівень сигналу у дворі слабкий, встановлення більш потужного ретранслятора може бути недостатньо, в даному випадку краще вдатися до глибокого аналізу причин виниклої проблеми.

Скористайтесь безкоштовною послугою!! замовте тестове вимірювання радіопокриття по телефону вказаному в контактах компанії.


Джерело: http://www.kitgsm.com.ua/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Репитер KW20A-DCS (Lintratek)