Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Підсилювач рухомого стільникового зв'язку

Посилення стільникового зв'язку досягається за рахунок установки репітера, який призначений для покриття територій і приміщень, де якість зв'язку не відповідає вимогам стандарту через загасання GSM сигналу що обумовлено рельєфом місцевості, особливостями забудов або великим віддаленням від базової станції оператора.

Переваги: Репітер GSM зменшує СВЧ-випромінювання від телефону за рахунок зниження рівня потужності та забеспечує стільниковим сигналом, необхідним для стійкого зв'язку.

Установка репітера включає:
  1. монтаж зовнішньої антени на стіні або на даху будинку;
  2. заклад кабелю від антени всередину приміщення;
  3. підключення та налаштування репітера;
  4. встановлення та налаштування внутрішніх антен.
Установка GSM репитера - непросте завдання, краще довірити її фахівцям, адже неправильно встановлений репітер може створювати перешкоди базовим станціям стільникових операторів.

Як працює?
Репітер приймає сигнал від базової станції стільникового оператора через зовнішню антену, як правило, застосовуються вузькоспрямовані антени з високим коефіцієнтом посилення, що направляються до найближчої базової станції, підсилюють і передають на стільникові телефони абонентів через внутрішні антени. При цьому площа зони покриття всередині приміщення залежить тільки від потужності підсилювача зв'язку і кількості внутрішніх антен.

Репітер найчастіше встановлюють:
  • в офісах, торгових центрах і магазинах;
  • в заміських будинках і котеджах;
  • в ресторанах, барах, кафе і клубах;
  • в підземних автостоянках і паркінгах;
  • в складських приміщеннях і ангарах.
І інші місця, де немає або не вистачає сигналу від базової станції стільникового оператора для повноцінної розмови по мобільному.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Репитер KW20A-DCS (Lintratek)