Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Підсилювач інтернету

Висока швидкість інтернету, заявлена ​​в тарифних планах мобільних провайдерів, може бути досягнута тільки в умовах ідеального покриття, яке в сучасних містах практично відсутній через щільну забудову і бетонних стінових матеріалів. Щоб наблизитися до заявленої швидкості, необхідний підсилювач інтернету - пристрій, що підвищує потужність сигналу.

Пристрій для модему

Найпростіший, поширений і доступний зусиль інтернету - пристрій, що представляє собою компактний прилад з роз'ємом для USB-модема. Корпуси виробів виготовлені з полімерного пластику, що дозволяє знизити кінцеву вартість і отримати достатню міцність.

У компактному приладі вбудована антена і ретрансляція - пристрій, що повторює сигнал і робить його могутніше. Зовнішня антена-ретранслятор тут не використовується, так як модем підключається безпосередньо до приладу, а вже сам прилад з'єднується з комп'ютером. Підсилювач інтернету встановлюють на вікні, в деяких випадках необхідна додаткова підставка для того, щоб підняти пристрій вище.

Сучасна людина не задовольняється одним комп'ютером, в доступі до інтернету потребують ноутбуки, планшети комунікатори. Щоб вирішити задачу однієї сім-картою і знизити витрати, буде потрібно підсилювач інтернету з вбудованим WI-FI-роутером. Крім репитера GSM, сюди вбудований WI-FI-передавач і дільник інтернету.

Новинка в цьому сегменті - мініатюрний підсилювач інтернету, розміри якого лише трохи перевищують розміри модему. Такі пристрої зручно кріпити до віконного отвору або до скла, їх можна брати на дачу, у відрядження і навіть в подорож. Цим пристроєм можна користуватися в поїздках, підвищуючи швидкість передачі даних в автобусах і поїздах.

Сучасні прилади працюють в мережах GSM, 3G, 4G і CDMA, тому при зміні провайдера не доведеться турбуватися про покупку нового підсилювача.

Підсилювачі для зовнішнього монтажу

Якщо низький рівень зв'язку Лайф спостерігається навіть у вікна, доведеться вдаватися до монтажу зовнішнього підсилювача інтернету. Такий комплект складається з зовнішньої антени, яка встановлюється на даху або виносної матчі в точці найкращого прийому. Кабель від антени ведуть в будинок, де до системи підключають ретрансляція - він потрібен для збільшення потужності сигналу. До дорепітери під'єднують модем, який в подальшому вставляють в USB-порт комп'ютера. Зручно для підключення модему використовувати невеликий подовжувач.

Купуючи комплект для вуличного монтажу, важливо правильно вибрати антену. По-перше, він повинен підтримувати роботу на частотах вашого провайдера, а по-друге, мати відповідну потужність і захист від зовнішніх впливів.

Якщо вам потрібен мобільний підсилювач або потужний прилад, телефонуйте нам, і проблема буде вирішена в короткі терміни.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Репитер KW20A-DCS (Lintratek)