Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Підсилювач 3g сигналу

3G
Забезпечить швидкий охоплення мобільним 3g сигналом. Хороше рішення для невеликих приміщень. Посилить слабкий 3G сигнал.
Для покриття великої площі, понад 50 м2, може знадобитися установка декількох додаткових внутрішніх антен, звичайно ж в комплекті з подільником потужності, додатковим кабелем і роз'ємами. Додаткові внутрішні антени часто потрібні: Коли у вас загальна площа понад 50-100 м2 і для покриття кількох кімнат, або декількох поверхів, розділених залізобетонними міжповерховими перекриттями або залізобетонними, сталевими, товстими цегляними стінами.

Підсилювач 3g сигналу, Lintratek-kw20a-wcdma початкового рівня потужності / посилення. Можлива зона покриття всередині приміщення до 150 м2.

Максимальне поширення мобільного сигналу можливо, тільки при повній відсутності сигналу всередині приміщення, до установки підсилювача 3G. І при відсутності залізобетонних, сталевих стін та міжповерхових перекриттів. В іншому випадку, краще купити більш потужний підсилювач 3G, або додати, кілька внутрішніх антен і дільник потужності. І зробити розводку з додатковими антенами, там, куди не дійшов сигнал від стандартного комплекту з однієї антеною. Тобто: по декількох поверхах або декільком кімнатах, де не вистачало сигналу від підсилювача.

Якщо всередині вашого приміщення є поганий мобільний сигнал 3G, і цей мобільний сигнал, який зараз є, у вас, всередині приміщення, вас не влаштовує, і цей ваш поганий сигнал потрібно перебивати і посилювати, за допомогою ретранслятора, тоді майте на увазі: потужності в підсилювача 3G початкового рівня потужності / посилення може не вистачити, в тих приміщеннях, де потрібно перебивати поганий вхідний сигнал, який заходить з вікон, або може знадобитися установка декількох додаткових внутрішніх антен.

Пам'ятайте про те, що не спроста ж придумали багато різних моделей підсилювачів, які коштують до $10.000. Задумайтеся про це. Ні, ми не намагаємося вам втюхати, щось дороге.
Ми намагаємося дати вам зрозуміти, що чим довше кабель до зовнішньої антени, до внутрішньої антени, чим більше внутрішніх антен ви будете встановлювати, чим гірше вхідний сигнал з зовнішньої антени, тим потужніше вам потрібен підсилювач 3G.

Чим більше поганого мобільного сигналу присутній всередині приміщення, тим потужніше вам потрібен ретранслятор ретрансляція або знадобиться встановлювати більше внутрішніх антен (в різні кімнати і на різні поверхи).

Якщо підсилювач 3G ви купуєте для того, що б без прив'язки на кабелі посилити сигнал потрібно зробити так, що б 3g посилився в одній кімнаті і за одним столом, або біля дивана, а з місця установки зовнішньої антени у вас хороший вхідний сигнал, і загальна довжина кабелю до зовнішньої антени і до внутрішньої антени буде не більше 10 метрів кабелю, тоді цього підсилювача вистачить, і дорожчий підсилювач швидше за все не знадобиться. У будь-якому випадку, завжди можете купити підсилювач меншої потужності і при потребі, обміняти його з рівноцінною доплатою на більш потужний. Дивіться інші моделі підсилювачів 3G сигналу в інтернет-магазині: Lintratek

Популярні дописи з цього блогу

Репитер KW20A-DCS (Lintratek)